All-I-want-for-Christmas-blogpost

Jeg ææælsker at give gaver. Jo, jo, det er bestemt dejligt at få gaver også. Men der er en særlig glæde, når det lykkes at finde den der helt særlige gave. Altså en gave der ikke allerede er på en kilometerlang ønskeliste. Det er lettere sagt end gjort.

 

Ofte forbliver det ønsketænkning, da min tid ikke altid rækker til at gennemsøge nettet og butikker for unika. Uanset hvor meget det så viser sig at være alt besværet værd. Det dejlige smil i ansigtet af min bedste veninde, mand eller mor, når de åbner gaven.

 

Hvis du spørger, hvad jeg ønsker mig til jul, så er listen uendelig lang (næsten). Jeg elsker dog når min familie og venner tør tænke udenfor boksen og overraske mig med noget specielt og unikt. Så længe at man kan bytte gaven, så er det vel værd at tage chancen ikke?

 

Men hvor finder man de mindre kendte brands, som ikke er på hvert et gadehjørne (endnu)? Eller som ikke falder under Googles radar, når man søger på nettet?

 

Som ejer og designer bag KONTAINER er jeg så heldig at møde nye brands hele tiden. Gennem bl.a. messer og netværk. Brands som hver især knokler løs for at kunne leve af sine designerdrømme. Brands med stærke kvinder bag, som det i den grad er værd at følge.

 

Så da jeg blev spurgt, hvad jeg ønsker mig til jul, var det faktisk ret nemt. Jeg har håndplukket en håndfuld produkter, som allerede står på min ønskeliste.

 

1 – CRAKE + ORYX, Limited Edition Tee

Et must-have i min garderobe er en basic T-shirt af god kvalitet. Disse T-shirts er af superhøj kvaltiet men derudover er det grafiske print ikke alene flot, og indfarvet i stoffet hvilket betyder ingen plastik, men de laves også i en begrænset mængde. Glemte jeg at fortælle, at de sidder perfekt?

 

2 – Schulz by Crowd, Docca Dress Black

En gave som vil blive fast inventar i min garderobe i mange år, er en klassisk silkekjole. Denne lille sorte sag tvinger mig til at gå all-in på farverige accessories. Desuden er det ikke bare endnu en sort kjole. Ikke blot én men to designere (ud af de 100 der udgør Schulz by Crowd ) er hjernerne bag denne ”crowd sourced” silkeskønhed.

 

Jeg er vild med, at man kan dresse den op eller ned. Det minimalistiske snit går perfekt sammen med både høje hæle og støvler.

 

3 – DAWNxDARE, Mars Multi Stripe Cardigan

Hver vinter er jeg bare nødt til at eje en cardigan som jeg nærmest kan bo i! De lave temperaturer i Danmark kræver virkelig en varm cardigan. Denne farverige cardigan er ikke blot håndlavet i Italien af det fineste, blødeste mohair, men designet er ikke til at stå for!

 

Farvekombinationen vil sætte liv i ethvert outfit, og den bløde følelse mod din hud vil få dig til at ønske, du kunne bruge den som nattøj.

 

4 – ByMille, DazzleMe Necklace

Jeg bærer ikke mange smykker, men de få jeg ejer skal virkelig skille sig ud. Denne enkle men smukke halskæde kan det hele. Den kan bruges til at løfte et hverdags-look, og den ville passe perfekt til at tage på en aften i byen.

 

Jeg ville selv vælge den guldbelagte halskæde, men hvis du er mere til sølv, så er der også den mulighed. Desuden så fremstilles alle smykkerne i bæredygtigt sølv under fair trade forhold. Kan det blive bedre?

 

5 – Tanja Baltzer, Fuck Det Poster

Jeg elsker at give mit hjem mini-makeovers med små ændringer som fx en ny plakat. Ikke alene er jeg kæmpe fan af farven på denne plakat, men teksten er også en påmindelse til mig selv: At være et større menneske og ikke hænge mig i små ubetydelig detaljer, der dræner mig for energi. Bare giv slip!

 

Designer og iværksætterlivet er oftest en rutsjebanetur af de helt store. Derfor øver jeg mig på at sige sige: Fuck Det! Det skal nok gå…

 

6 – Kontainer Copenhagen, Mister Mustard Mini Clutch

De sidste par år har jeg længtes efter karrygult i min garderobe. Bluser, tørklæder, handsker, ja selv puder til min sofa. Men ikke bare enhver karrygul farve. Farven kommer i mange nuancer og nogle af dem er jeg knap så pjattet med. Farven kan lynhurtig gå fra ’hot’ til ’snot’. Need I say more?!

 

En absolut favorit fra min egen taskekollektion er ruskinds mini clucthen i farven: Tadaaaa KARRYGUL!!! Den vil passe perfekt til mit outfit i juledagene eller nytårsaften.

 

Jeg håber, du blev inspireret og ha’ en fantastisk glædelig jul.

 

Kærligst Camilla