BÆREDYGTIGHED ER ET MINDSET, IKKE EN KOMMERCIEL STRATEGI

BÆREDYGTIGT CERTIFICERET KOLÆDER

Vi arbejder konstant for at sikre et bæredygtigt produkt med omhu for både mennesker, dyr og miljø. Vores fokus er konstant at ændre traditionelle valg til bæredygtige alternativer.

Vi bruger certificeret bæredygtigt læder fra et velrenommeret italiensk garveri. Deres behandling af læder har flere certificeringer og anerkendelser. Blandt andet det tyske miljømærke Blauer Engel (tilsvarer det danske Svanemærke) og The Leather Working Group har anerkendt garveriet med en guldvurdering, der anerkender god etisk, miljømæssig og sikkerhedsmæssig praksis.

Du kan tjekke nedenstående links for at lære mere.

Kontainer Copenhagen Sustainability Green Power Small Crossbody

SE HELE UDVALGET AF KONTAINERE

Kontainer Copenhagen Black Love Shopper Lining
Kontainer Copenhagen Sustainability Blue Lagoon Crossbody
Coral-Kiss-Mini-Clutch-Interior
FINURLIGT FARVERIGT INDERFOER

ALT VORES INDERFOER ER 100% BOMULD CERTIFICERET MED OEKO-TEX 100 STANDARD

Vi bruger 100% Oeko-Tex 100 certificeret bomuld til vores inderfoer, der minimerer brugen af skadelige kemikalier. Papkasser og hangtags kommer fra FSC-certificerede kilder. Gavebånd og forsendelsesposer er alle lavet af genbrugte plastflasker.

Vi sorterer vores affald med det formål at genbruge. Vi har faktisk mere end 10 forskellige affaldsspande i øjeblikket. Vi håber, at du vil slutte dig til os og opfordrer dig til at genbruge og sortere affald, når det er muligt.

Vi bestræber os hver dag på at blive bedre. På at gøre det bedre. Der er altid mere at opnå, og måder vi kan forbedre os til gavn for vores miljø. Husk, at vi ikke er perfekte. Nogle ønskede løsninger er endnu ikke opfundet eller er økonomisk uden for rækkevidde. Selvom vi gør vores bedste for at gøre det bedre, end vi gjorde i går.

FSC Sustainability Certification

Recycle Sustainability Trademark

EN KONTAINER SIGNATUR

FINURLIGT FARVERIGT INDERFOER

Farverigt mønsterprint

En signatur i vores KONTAINERE er det farverige Oeko-Tex 100-certificerede bomuldsfoer. Lige så meget som vi elsker et klassisk udvendigt udseende, kan vi ikke modstå at give det indvendige karakter med et farverigt mønster.

Kærlighed ved første blik

Har du nogensinde ejet en sort jakke, blazer eller frakke? Vi har. Og den, der startede ideen, havde det smukkeste farverige mønsterprint indeni. Det var kærlighed ved første blik. Vi spurgte os selv, hvorfor dette ikke ses i tasker?

Lettere at finde dine sager

Det tilføjer netop den lille ekstra overraskelse, når du åbner tasken. Et smil. En følelse af glæde. Og ikke mindst gør det lettere at finde dine sager. Så vi holdt op med at undre os og fik det i stedet til at ske.

Begrænset antal

Vi skifter foeret regelmæssigt alt efter læderfarver og simpelthen vores humør. Når en bestemt farve er væk, er den væk. Hver taske er unik og kommer i begrænsede mængder ned til kun 100 stykker af hver.

Shop modellerne her

LYNLÅSE DER HOLDER FOR LIVSTID

BUNDSOLIDE LYNLÅSE

Alle tasker fortjener en lynlås i høj kvalitet. Der er ikke noget værre end en lynlås, der kører dårligt og ujævnt. I hver KONTAINER bruger vi Excella lynlåse fra det japanske firma YKK.

Har du for nylig kigget på lynlåshovedet på dine jeans? Der er en god chance for, at der står YKK. Er du nysgerrig efter at vide hvorfor? Tjek denne lille sjove video.

Excella er en eksklusiv kollektion inden for YKK lynlåse. Den er ikke kun utrolig holdbar, men er også designmæssigt flot (siger de nørdede. Vi ved, at flertallet ikke tænker meget over det, så bare rolig, du er ikke alene). En anden nørdet detalje. Alle tænderne på en Excella-lynlås er poleret for at undgå skarpe kanter. Det betyder, at lynlåsen ikke ridser på hænderne eller trækker tråde i dit tøj.

Fra den allerførste taske, vi syede har vi udelukkende brugt YKK Excella lynlåse. Både udvendigt og indvendigt. Ikke én gang har vi modtaget en klage over en ødelagt lynlås. Det siger faktisk det hele. Vær ikke bange for at fylde din Kontainer for meget. Det ser måske ikke smukt ud, men lynlåsen kan sagtens klare mosten.

Kontainer Copenhagen YKK Excella zippers