Webshop blogindlæg nov 2021

 

Vi får nye taskedesigns hjem lige om lidt og vil rigtig gerne vise dem frem i selskab med skønne, seje og helt almindelige kvinder med masser af stil, smil og personlighed. Vi søger derfor en lille håndfuld modige og seje kvinder, som har lyst til at vise deres personlighed og stil frem.

 

Om du er tyk eller tynd, høj eller lav er underordnet, så længe du synes, det kunne være sjovt at stille dig frem foran et kamera. Har du prøvet det før, så er det fint. Har du ikke, så er det mindst lige så fint. Det afgørende er, at du har lyst og mod på at have en sjov og hyggelig dag med os.

 

Det vil alt sammen foregå på en udendørs lokation i Odense midtby (er efterårsvejret ikke helt med os, har vi dog en indendørs back-up plan)

 

søndag den 14. november kl. 10 og ca. 3 timer frem.

 

Vi håber på en super hyggelig og sjov formiddag, som vil foregå helt afslappet med en fotograf, en stak Kontainere og dit yndlings efterårs/vinter outfit. Nogle billeder vil blive skudt i fuld profil fra ansigt til og med sko. Andre vil være et nærbillede med fokus på Kontainerne alene. Formålet med billederne er til brug på vores markedsføringskanaler både online samt papirtrykte, som bl.a. Facebook, Instagram, hjemmeside, nyhedsbreve og postkort.

 

Hvis det lyder som noget for dig, så send os hurtigst muligt en direkte besked (enten pr. mail, på Instagram eller Facebook) med et par ord om dig selv, hvad der optager dig, og et par billeder af dig og dine yndlings outfits. Photoshootet er med udgangspunkt i din personlige tøjstil, så det er vigtigt, at de billeder du sender til os, afspejler dig.

 

Bliver det dig, vi vælger, får du direkte besked med mere info. Som tak for hjælpen, vil vi gerne forære dig en tidlig julegave, nemlig en valgfri Kontainer Crossbody (max 1800 kr.). Har du spørgsmål til photoshootet, er du som altid meget velkommen til at kontakte os.

 

Kærligst Camilla

Ejer og designer bag Kontainer