DET MEST BÆREDYGTIGE ER ALTID AT FORLÆNGE LEVETIDEN

GRATIS REPARATIONER

Kontainer tasker er skønne læderdamer designet ud fra filosofien om et ordenligt håndværk, solid kvalitet og brug af de bedst mulige materialer. Når du investerer i en Kontainer, så vil vi gerne at du får glæde af hende i mange år fremover.

Daglig brug af din Kontainer med alt hvad det indebærer af ”overvægt”, slid på læder og metaldele, vil naturligvis sætte hende på prøve. Hun gør altid sit bedste for at leve op til sit navn, men det kan jo ske, at en metaldel knækker, en syning går op, eller hun bare trænger til en ”opfriskning” (særligt hvis hun er en ruskindsdame).

Det er så ærgerligt, det altid sker efter den to-årige lovpligtige reklamationsret. Så står du der med en ofte dyr og svær reparation, og ved måske ikke helt, hvor du skal gå hen med hende.

Derfor tilbyder vi som en del af vores service at reparere din Kontainer gratis. Både gratis fragt frem og tilbage, gratis arbejdskraft og evt. materialeforbrug. Vi reparerer på eget lille in-house værksted, hvor vi kan klare det meste.

Vi designer alle Kontainere helt fra bunden, så vi ved, hvordan hun er konstrueret og syet sammen på kryds og tværs. Vi har de fleste trådfarver og løsdele på lager til at udskifte til nyt, hvis det skulle blive nødvendigt.

Marilyn Brun Skuldertaske Kontainer Copenhagen

SE HELE UDVALGET AF KONTAINERE

Gratis Repair Service Kontainer Copenhagen
Gratis-reparationer-Kontainer-Copenhagen
Symaskine Kontainer Copenhagen
LAD OS BLIVE KLOGERE SAMMEN

BONUS FOR BÅDE DIG, MILJØET OG OS

Vi reparerer gerne, så du kan føle dig tryg velvidende, at vi gør alt, hvad vi kan, for at din Kontainer får længst mulige levetid. Det er både bonus for dig, bonus for miljøet og ikke mindst bonus for os.

Vores ambition er at skabe de mest solide Kontainere – også på længere sigt. Ved at få kendskab til reparationer kan vi lære vores Kontainere endnu bedre at kende. Vi tester altid damerne af inden de bliver sendt ud i verden. Nogle reparationer kommer dog først efter flere år. Derfor er det bestemt nyttigt for os at vide, for at kunne produktudvikle fremover og løbende blive klogere.

SÅDAN GØR DU, HVIS DIN KONTAINER TRÆNGER TIL AT BLIVE FIKSET

ALDER INGEN HINDRING

Blot send os en mail på info@kontainercopenhagen.dk med et par billeder og ord. Så vender vi hurtigt tilbage med en vurdering omkring, hvad det kræver, og hvorvidt det kan gøres pænt.

Ofte kan det fixes med mindre indgreb, og i så fald sender vi dig en gratis GLS fragtlabel (indenfor DK) til at returnere din Kontainer til os.

Vi reparerer hende hurtigst muligt, men forvent gerne en leveringstid på to uger, før du har hende i hænderne igen.

Helle Pink Skuldertaske Kontainer Copenhagen

SE HELE UDVALGET AF KONTAINERE

Gratis-Repair-Service-Syning-gået-op-Kontainer-Copenhagen
Gratis-Repair-Service-Knækket-beslag-Kontainer-Copenhagen
Gratis-Repair-Service-Lynlåshoved-knækket-Kontainer-Copenhagen
TYPISKE REPARATIONER

HVORFOR SKER DET ALTID EFTER 2 ÅR?

De fleste reparationer, vi oplever, sker typisk efter de 2 års reklamationsret er udløbet, eller hører under kategorien slid. Dermed er der i princippet ikke rigtig noget at komme efter hos producenten.

Det har altid gjort ondt på os, at se Kontainere blive smidt ud på grund af noget, der oftest kan fikses ganske let. Derfor har vi faktisk altid gjort det. Altså hjulpet med at reparere Kontainere for vores kunder, selvom vi ikke har været forpligtet. Vi er af den holdning, at det faktisk er vores ansvar at gøre, hvad vi kan for at forlænge levetiden længst muligt.

Derfor har vi nu gjort det tydeligt, at alle med en Kontainer kan benytte sig af vores Gratis Repair Service.

EN EKSTRA SERVICE TIL DIG

VI GØR VORES BEDSTE

Det med småt

Alderen på din Kontainer er ingen hindring. Heller ikke selvom reklamationsretten på 2 år er udløbet.

Dog skal tilbuddet ses som en særlig service og ikke en udvidet garanti. Vi reparerer det meste, og har set lidt af hvert efterhånden, men groft eller langvarig slid og forsømmelse kan gøre, at vi simpelthen ikke er i stand til at udbedre til et godt resultat.

Vi tager forbehold for manglende reservedele, som kan være udgået af produktion. Ofte kan vi dog finde et alternativ, som kan anvendes.

Typiske reparationer

✔️ Syning gået op

✔️ ”Opfriskning” af ruskind (kærlig pleje til ruskind, som kan være matte/lettere beskidt)

✔️ Hardware/metaldele knækket

✔️ Skulderrem knækket

✔️ Træg eller stram lynlås