Bæredygtige værdier

Ord vi stræber efter

Vi værdsætter kvalitet over kvantitet. Det handler ikke om at masseproducere lædertasker til billigst mulig pris. Vores passion ligger i kvaliteten. Som du sikkert ved, ses kvaliteten altid tydeligt i detaljerne. Du kan se det på læderet. På lynlåsen. På inderfoeret. På funktionaliteten. Faktisk på hver enkelt lille stikning.

Vi værdsætter langsom mode fremfor hurtig mode. Vi ønsker ikke at bidrage til et overforbrug. Vi skaber tidsløse og holdbare tasker, der vil være smukke som tilbehør i din garderobe sæson efter sæson. Vi skaber nye designs, når vi føler os inspireret, og ikke blot fordi sæsonen skifter. Vi ønsker at gøre tingene i vores eget tempo – for det er det eneste, der giver mening.

Vi værdsætter bæredygtighed frem for traditionelle arbejdsmetoder. Vi vælger bæredygtige og ansvarlige materialer ved enhver chance vi får. Velvidende at dette ikke altid er et økonomisk bæredygtigt valg. Vi er ikke perfekte. Det bliver vi måske aldrig. Men vi bestræber os hver dag på at blive bedre end i går.

Coco Brun Arbejdstaske

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os i dag. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Ejer & Designer Camilla Askou Hvingelby
Designs lavet helt fra bunden

OM OS

Bag taskebrandet står taskeelsker og designer Camilla Askou Hvingelby. Med en baggrund som cand.merc. i Erhvervsøkonomi savnede hun den kreative vinkel i hverdagen. Hun brugte sin første lønseddel på en industriel lædersymaskine. Og hvem der bare vidste, at det var muligt at forelske sig i sådan en simpel maskine.

Camilla designer hver lædertaske fra kontoret i Vejle. Selvom Kontainer blev grundlagt tilbage i 2014, mens hun boede i København. Hver eneste første tegning og stikning udarbejdes her. Ingen hurtige og beskidte metoder – kun design lavet helt fra bunden. Fra idéfasen til processen med at lave mønstre og prototyper.

Camilla forklarer: ”Jeg kunne sagtens starte med at sende en skitse til min producent. Men jeg foretrækker at arbejde med læder direkte i mine hænder. Hvad der fungerer godt på et stykke papir, virker ikke nødvendigt godt i 3D. Så det sparer mig faktisk noget tid at lave alle førstehånds prototyper selv. For ikke at glemme, lugten og følelsen af ​​læder er fantastisk. ”

Højeste kvalitet

Vi går ikke på kompromis. Kun de bedste materialer er gode nok til en Kontainer.

Dansk Design

Som opvokset med danske designtraditioner er enkelhed og funktionalitet en naturlig del af vores DNA.

Fordi det er en kontainer

HVORFOR KONTAINER?

Simpelthen fordi det er Kontainere, vi laver. Når folk stiller dette spørgsmål, forklarer vi altid ved at sammenligne vores Kontainere med en fragtcontainer. Ja, den der typisk ses nede på havnen. Selvom vi mener, at vores er meget pænere. Graver vi lidt dybere i en container, så symboliserer den alt, hvad vi står for.

Kort sagt. Kvalitet, funktionalitet og enkelthed.

Den lidt længere version

Den er meget solid. Vidste du, at en fragt container kan bære op til 28 tons vægt? Vores Kontainere er lavet til at holde med materialer af højeste kvalitet.

Den er meget funktionel . En container har en bestemt størrelse, der passer til både skibe, lastbiler og tog uden at skulle genlæsse godset. Vores Kontainere er også designet til at blive brugt på flere måder.

Den er meget enkel. En beholder er dybest set bare en firkantet kasse. Den er temmelig underspillet og ser ikke ud af meget – men har en vigtig betydning. Vores Kontainere udviser på én gang elegance og minimalisme. Et klassisk design der vil vare i mange år.

2014

Er året hvor Kontainer blev grundlagt. Vores fødselsdag er den 1. december 2014 for at være præcis.

1027

Er antallet af kvinder, der allerede ejer en Kontainer. Tusind tak til hver enkelt af jer for at gøre vores drøm til virkelighed.

530

Er hvor mange meter YKK Excella lynlåse, der er blevet brugt i produktionen til og med november 2020.

Bæredygtig luksus

Hvad tilbyder vi

  • Dansk Design
  • Bæredygtige materialer
  • Fri fragt & retur i DK
  • High-end kvalitet

  • Social ansvarlig produktion
  • Gratis gaveindpakning