Kontainer Coral Kiss Small Crossbody blogpost

Et kært barn har mange navne, ikke mindst vores Kontainere. I daglig tale ender vi ofte ud med at kalde dem lange sætninger, fx “den-der-lyserøde-i-ruskind” eller “den-der-fire-i-en-taske”.

 

For især Coral Kiss Small Crossbody (som er det officielle navn) gælder det, at den er designet med fuld knald på funktionalitet uden at gå på kompromis med de rene linjer.

 

Vi går langt i vores designproces for at få så meget som mulig funktionalitet inkluderet i hver enkelt Kontainer. Det kan man nemlig aldrig få for meget af. Vi tror på, at man bliver gladere, når en taske ikke blot er pæn, men også praktisk og anvendelig.

 

Du, jeg, din veninde, din moster eller søster har alle forskellige ønsker til yndlings måder at bære en taske på, og det har vi forsøgt at imødekomme med Coral Kiss Small Crossbody – som også kan kaldes 4-i-1-modellen.

 

Eksempelvis finder du kun én ring at hægte skulderrem eller håndledsrem på. Der skal med vores øjne ikke sidde et guldbeslag og stritte mærkeligt, hvis du ønsker at bruge den som håndholdt clutch. Omvendt så er det nok de færreste af os, der hånden på hjertet synes, at en clutch er en særlig praktisk løsning. Om det er pænt? Ja, bestemt. Men vi mener ikke, du skal begrænses. Derfor har vi designet den, så du kan bære den på minimum fire forskellige måder.

 

Du kan se vores forslag til måder at bære den-der-lille-lyserøde-crossbody på herunder. Kan du komme på flere kreative løsninger end os eller har lyst til at dele din yndlings måde at bære og style din Kontainer på, så send os endelig en mail og et billede på info@kontainercopenhagen.dk. Det er altid sjovt at se, hvordan vores Kontainer-babys lever i virkeligheden.

 

Du kan læse flere detaljer om Coral Kiss Small Crossbody ved at klikke her.

 

Påskehilsner fra

 

Camilla
Ejer, designer og taskeelsker
Kontainer

 

1. Den elegante – Slæng tasken elegant og afslappet over skulderen, når du skal en aften i byen. Tip: Reguler skulderremmen, så den når det øverste af din hofte, så vil du føle at have godt styr på den under armen.

 

2. Den festlige – Bær tasken som en clutch i hånden med den medfølgende håndledsrem. Så slipper du for, at skulderremmen krøller din kjole.

 

3. Den klassiske – At bære tasken som en crossbody er en all-time-favourite. Vi forstår det sagtens og er selv store fans af denne måde at bære en taske på. Der er jo godt styr på sagerne og hænderne er fri. Tip: Husk at skifte skulder af og til, så du ikke bliver helt sideskæv i yndlingssiden.

 

4. Den praktiske – Som også kan kaldes festival-udgaven. Tasken opleves her som en integreret del af dit outfit. Samtidig har du fuld overblik over, hvor din taske er henne på tætbefærdede områder, som fx en festival eller på en ferie.