Kontainer-Marilyn-Brown-Large-Crossbody

 

Da den første stikning til en Kontainer blev syet tilbage i 2014 havde vi en ambition om at kunne tilbyde lædertasker i kompromisløs kvalitet til en overkommelig pris. Det har vi imidlertid måtte indse var en svær opgave. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen. Ikke mindst når bæredygtige (og oftest dyrere) løsninger står højt på vores agenda.

 

Men særligt én bestemt tanke har forfulgt os længe. Hvad nu hvis vi skar et mellemled væk, som til gengæld gjorde, at vi kunne tilbyde netop vores kompromisløse kvalitet til en overkommelig pris?

 

 

EN POSITIV KONSEKVENS AF CORONA

 

Da Corona-pandemien lukkede hele verden og vores samarbejdspartnere ned i foråret 2020, fik vi mere tid til vores webshop. Den fik lov til at få al den kærlighed og opmærksomhed, som den havde savnet, så den fik mulighed for at blomstre. Og sikke den gjorde!

 

Samtidig genopdagede vi, hvor fantastisk det er at have den direkte kontakt med vores søde kunder.

 

Derfor har det været ganske let for os at tage beslutningen om udelukkende at sælge vores Kontainere online fremadrettet – direkte til dig som kunde. Forhandlerne har hidtil snuppet halvdelen af vores omsætning. En ret så markant andel faktisk. Dem ønsker vi i stedet for at give til dig og miljøet fremover.

Kontainer nyt koncept

 

 

ALTID SAMME PRISER – 365 DAGE OM ÅRET

Ved at skære forhandlerne som mellemled væk, vil vi fremover selv kunne bestemme vores priser. Det gør så ondt på os, når vi har set en Kontainer på tilbud. Vi ønsker ikke at bidrage til en konstant tilbudsjagt med overforbrug til følge.

 

Som kunde hos Kontainer skal du føle dig helt tryg ved at købe, når du har behovet, og ikke senere blive ærgerlig over, at din nye taske som du betalte fuld pris for er sat ned ugen efter et andet sted. Det synes vi ikke er fair.

 

Derfor siger vi nej tak til sæsonnedsættelser, Open-by-night-tilbud, Black Friday, fødselsdagstilbud – og hvad det nu ellers ynder at hedde sig.

 

Til gengæld vil vi gerne tilbyde dig den rigtige pris fra starten af. En pris som er fast og som ikke er skruet i vejret for, at man som virksomhed skal kunne have råd til at være en del af tilbudsræset.

 

 

PLADS TIL ENDNU FLERE BÆREDYGTIGE VALG

Vi har et ambitiøst mål om at prioritere miljø og bæredygtighed endnu mere. Uden forhandlere som et fordyrende mellemled, så har vi mulighed for at skrue op for bæredygtigheden i hele vores værdikæde. Alene af den grund at vi tjener mere pr. solgt taske på webshoppen end gennem forhandlere, giver os mulighed for at dedikere en større del af det overskud til miljøvenlige forbedringer.

 

Bæredygtige materialer lige fra læder, fór og sytråd til en social ansvarlig produktion indenfor EU indpakket i bæredygtig emballage, når det rammer dit dørtrin, gør uden lige, at selve taskeproduktionen bliver dyrere. Men vi vælger det ved enhver lejlighed, fordi det er det eneste, der giver god mening for os.

 

Som du måske allerede kender det fra dit lokale supermarked, hvor både den økologiske mælk og økologiske oksekød er markant dyrere end de konventionelle produkter, så gør det samme sig gældende ift. bæredygtighed, når vi producerer en Kontainer.

 

 

Vi håber, du vil tage godt imod vores nye koncept – og vores ønske om at kunne producere bæredygtige, smukke kvalitetstasker, som samtidig er en overkommelig investering.

 

Skulle du stå tilbage med et spørgsmål eller en undren, så skriv endelig til os på info@kontainercopehagen.dk Vi elsker at besvare jeres spørgsmål. Det gør os alle klogere.

 

 

De kærligste hilsner

Camilla fra Kontainer

Ejer & Designer