Vil du med på vores næste photoshoot?

Vi vil nemlig gerne vise flere billeder af helt almindelige, seje, skønne kvinder med masser af personlighed, stil og smil. Højde og drøjde er ligegyldigt, så længe du synes, det er sjovt at stå foran et kamera. Måske har du prøvet det før? Måske er det helt nyt for dig? Det er ikke så afgørende, hvis blot du har lysten og modet til at prøve det af.

 

Vi søger lige nu en lille håndfuld modige og seje kvinder, som har lyst til at vise deres personlighed og stil frem. Nogle billeder vil blive skudt i fuld profil fra ansigt til og med sko. Andre vil være et close-up med fokus på Kontainerne alene.

 

Det vil foregå på en udendørs lokation i København (kryds fingre for tørvejr) lørdag den 7. november kl. 10 og ca. 3 timer frem.

 

Vi håber på en super hyggelig og sjov formiddag, som vil foregå helt afslappet med et kamera, en stak Kontainere og dit yndlings efterårs/vinter outfit. Formålet med billederne er til brug på vores markedsføringskanaler, som bl.a. Facebook, Instagram, www.kontainercopenhagen.dk og i vores nyhedsbreve.

 

Hvis det lyder som noget for dig, så send os hurtigst muligt en direkte besked (enten pr. mail, på Instagram eller Facebook) med et par ord om dig selv, hvad der optager dig, og et par billeder af dig og dine yndlings outfits. Photoshootet er med udgangspunkt i din personlige tøjstil, så det er vigtigt, at de billeder du sender til os, afspejler dig.

 

Bliver det dig, vi vælger, får du direkte besked med mere info. Som tak for hjælpen, vil vi gerne forære dig en tidlig julegave, nemlig en valgfri Kontainer Crossbody (max 2200 kr.). Har du spørgsmål til photoshootet, er du som altid meget velkommen til at kontakte os.

 

Kærligst Camilla & team Kontainer

 

P.S. I disse Covid-19 tider gør vi selvfølgelig alt for at passe godt på hinanden. Under hele photoshootet vil der være afstand mellem hinanden, vi afholder det udendørs, vi spritter godt af mellem hver model, og vi vil bære mundbind.